Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 18-Μαρ-2009 17:04

  Λιβάνης: Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου έως €3 εκατ.

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου μέχρι το ποσό των 3.000.000 ευρώ και την παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. περί ρύθμισης των όρων και ειδικότερων λεπτομερειών του δανείου ενέκρινε η Γ.Σ. της Λιβάνης.

  Επίσης το Δ.Σ. παραμένει ως έχει. Ουδεμία απόφαση ελήφθη περί εκλογής νέου διοικητικού συμβουλίου. 

  Τροποποίηση άρθρου 20 του καταστατικού (περί αρμοδιοτήτων Διοικητικού Συμβουλίου ώστε αυτό να αποφασίζει και περί σύναψης ομολογιακών δανείων). 

  Το Άρθρο 20ο τροποποιούμενο έχει ως εξής: 

  Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει την Διοίκηση και διαχείριση της εταιρικής περιουσίας και των εταιρικών υποθέσεων και είναι το μόνο αρμόδιο να αποφασίζει κάθε πράξη που αφορά στην Διοίκηση της Εταιρίας ή στην διαχείριση της περιουσίας της, την σύναψη ομολογιακών δανείων, την παροχή εγγυήσεων προς ευόδωση των σκοπών της εταιρίας και στην εν γένει επιδίωξη αυτών, εξαιρουμένων μόνο των πράξεων εκείνων οι οποίες κατά διάταξη του Νόμου ή του καταστατικού υπάγονται στην αρμοδιότητα της Συνελεύσεως ή για τις οποίες αυτή αποφάσισε. Πάντως οι αρμοδιότητες του Διοικητικού Συμβουλίου τελούν υπό την επιφύλαξη των διατάξεων του άρθρου 10 και 23α του Κ.Ν. 2190/20.

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στη συνέλευση  παρευρέθηκαν 6 μέτοχοι και εκπροσωπήθηκε το 79,64% των μετόχων. Σημειώνεται επίσης πως οι αποφάσεις ελήφθησαν παμψηφεί και ομόφωνα.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ