14:13 08/09
Mega deal 17 δισ. δολ. μεταξύ SpaceX και EchoStar
Το deal αφορά στην αγορά φάσματος και είναι μεταξύ μεγαλύτερων συμφωνιών φέτος.
Στη διεθνή έκθεση επενδυτών ακινήτων MIPIM (Marche International des Professionnels de l΄ Immobillier) που πραγματοποιείται από 10 έως 13 Μαρτίου στο Palais des Festivals των Κανών της Γαλλίας συμμετέχει η Μηχανική για πέμπτη χρονιά.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στην έκθεση MIPIM, που θεωρείται η κορυφαία διεθνής έκθεση για επαγγελματίες του real estate, συμμετέχουν εκατοντάδες εκθέτες εκπροσωπώντας πάνω από 70 χώρες, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν σημαντικές επαφές και συνεργασίες στην ανάπτυξη και διαχείριση ακινήτων.
Η Μηχανική προβάλλει στην διεθνή έκθεση το εξής έργο:
Κτιριακό συγκρότημα "MELINA Towers" Chimki, Μόσχα
Σε οικόπεδο 20.000 τ.μ. στη περιοχή Chimki της Ρωσικής πρωτεύουσας, η ΜΗΧΑΝΙΚΗ AE πρόκειται να κατασκευάσει ένα συγκρότημα μικτής χρήσης που θα περιλαμβάνει έξι πύργους συνολικής δομήσιμης επιφάνειας 207.000 τ.μ. Το συγκρότημα θα περιλαμβάνει υπερσύγχρονες κατοικίες και χώρους για επαγγελματικές χρήσεις.