07:41 07/01
Luxury brands: Ποια κάνουν τζίρο εκατομμυρίων στην Ελλάδα
Ο πολυτελής τουρισµός τροφοδοτεί τα ταµεία των ultra luxury brands στην Ελλάδα, µε την Αθήνα να υπερκαλύπτει τις απώλειες της Μυκόνου.
Συμφωνία για την παραχώρηση του 4% του ΟΤΕ προς το ΙΚΑ υπέγραψε αργά χθες το βράδυ ο υπουργός Οικονομίας, Γ. Παπαθανασίου και ο διοικητής του ΙΚΑ, Θ. Αραμπατζόγλου. Πρόκειται για μέρος της αρχικής συμφωνίας που υπήρχε μεταξύ του δημοσίου και του ΙΚΑ ούτως ώστε να χρηματοδοτηθεί σχέδιο εθελουσίας εξόδου 630 υπαλλήλων του ΟΤΕ.
Οικονομικές πηγές τονίζουν ότι σύμφωνα με την τιμή που έκλεισε χθες η μετοχή του ΟΤΕ (10,30 ευρώ), το συνολικό ποσό που διαθέτει το δημόσιο στον ΟΤΕ ανεβαίνει στα 202 εκατ. ευρώ και θα καταλήξει στο ασφαλιστικό ταμείο για την εθελούσια έξοδο.
Στέλιος Κράλογλου