14:40 09/09
Reuters: Το "πάρτι" τέλειωσε για τις ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες
Αντιμετωπίζοντας την αβεβαιότητα από τους δασμούς και τον "πόλεμο" τιμών στην Κίνα
Εκποίηση 1.871 μετοχών της Τηλέτυπος που προέρχονται από αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα μετοχών από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, θα διενεργηθεί στις 16 Φεβρουαρίου 2009, ημέρα Δευτέρα.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ως αρμόδιο μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών για την διενέργεια της εκποίησης έχει ορισθεί η εταιρεία Πειραιώς ΑΧΕΠΕΥ.
Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό (5%). Το Μέλος οφείλει αυθημερόν να ενημερώσει την "ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.", την εταιρεία "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε." και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σχετικά με το αποτέλεσμα της εκποίησης. Το προϊόν της άνω εκποίησης, θα κατατεθεί από το Μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, για λογαριασμό της εταιρείας, στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Με νεότερη ανακοίνωση της εταιρείας, το επενδυτικό κοινό θα ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της εκποίησης, καθώς και για τη διαδικασία και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται προκειμένου οι δικαιούχοι να εισπράξουν το ποσό που δικαιούνται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.