Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 30-Δεκ-2008 16:45

  Audiovisual: Σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 5.500.000 ευρώ

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Στη σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 5.500.000 ευρώ προχώρησε η Επιχειρήσεις Ήχου και Εικόνος Α.Ε. σε συνέχεια της απόφασης της από 27.06.2008 τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας. 

  Η διάρκεια του δανείου έχει καθοριστεί σε 5 έτη. Τα δάνειο θα καλυφθεί από την Τράπεζα Πειραιώς A.E., η οποία έχει διοριστεί πληρεξούσιος καταβολών και εκπρόσωπος των ομολογιούχων. Η αποπληρωμή του δανείου θα πραγματοποιηθεί την 31-12-2013. 

  Όπως σημειώνεται σχετικά, το προϊόν του δανείου θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενων βραχυπρόθεσμων τραπεζικών υποχρεώσεων της εταιρείας. 

  Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της εταιρεία ΣΤΕΡ ΣΙΝΕΜΑΣ (STER CINEMAS) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ Α.Ε, σε συνέχεια της από 17-12-2008 απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, προέβη στη σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 1.650.000 ευρώ. 

  Η διάρκεια του δανείου έχει καθοριστεί σε 3 έτη. Τα δάνειο θα καλυφθεί από την Τράπεζα Πειραιώς AE, η οποία έχει διοριστεί πληρεξούσιος καταβολών και εκπρόσωπος των ομολογιούχων. Η αποπληρωμή του δανείου θα πραγματοποιηθεί την 30-12-2011. 

  Το προϊόν του δανείου θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενων βραχυπρόθεσμων τραπεζικών υποχρεώσεων της εταιρείας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ