Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 15-Δεκ-2008 13:05

    CPI: Αγορά ιδίων μετοχών έως το 1/10 του καταβεβλημένου Μ.Κ.

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Την παροχή αδείας στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για συμμετοχή στα διοικητικά συμβούλια άλλων ανωνύμων εταιρειών, στις οποίες η εταιρεία μετέχει ως μέτοχος ή πρόκειται να συμμετάσχει στο μέλλον ως μέτοχος και την αγορά ιδίων μετοχών έως το 1/10 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, ενέκρινε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της CPI, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα 15/12.

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στη συνέλευση ήταν παρόντες 5 μέτοχοι με 6.702.935 μετοχές επί συνόλου μετοχών 9.907.500, ήτοι παρόντες ήταν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν το 67,66% των μετοχών και ψήφων της εταιρείας και ελήφθησαν ομόφωνα και παμψηφεί οι παρακάτω αποφάσεις:

    - Έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων για τη χρήση 01/07/07 έως 30/06/08, της Έκθεσης του διοικητικού συμβουλίου και του Πιστοποιητικού του Ορκωτού Ελεγκτή, μετά από διεξοδική συζήτηση επί των στοιχείων αυτών.

    - Έγκριση των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων για την χρήση 01/07/07 έως 30/06/08 της Έκθεσης του διοικητικού συμβουλίου και του Πιστοποιητικού του Ορκωτού Ελεγκτή, μετά από διεξοδική συζήτηση επί των στοιχείων αυτών.

    - Έγκριση αμοιβών και άλλων παροχών των μελών του διοικητικού συμβουλίου που καταβλήθηκαν κατά την εταιρική χρήση 01/07/07 έως 30/06/08, σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 2 του Ν. 2190/20 και προέγκριση αμοιβών για την εταιρική χρήση 01/07/08 - 30/06/09 και για την εταιρική χρήση 01/07/09 - 30/06/2010.

    - Απαλλαγή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεων των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των Ελεγκτών για τη χρήση από 01/07/07 έως 30/06/08.

    - Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών για την χρήση 01/07/08 - 30/06/09 και καθορισμός της αμοιβής τους.

    - Έγκριση αμοιβών και συμβάσεων, σύμφωνα με άρθρο 23α παρ.2 του Ν.2190/20.

    - Παροχή άδειας στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για συμμετοχή στα διοικητικά συμβούλια άλλων ανωνύμων εταιρειών, στις οποίες η εταιρεία μετέχει ως μέτοχος ή πρόκειται να συμμετάσχει στο μέλλον ως μέτοχος (ανεξαρτήτως ποσοστού) και σε εταιρείες οι σκοποί των οποίων είναι διάφοροι εκείνων της εταιρείας και δεν είναι προμηθευτές ή πελάτες της εταιρείας.

    - Έγκριση της πρότασης για αγορά ιδίων μετοχών της εταιρείας, μέσω του Χ.Α., με τους εξής ειδικούς όρους και προϋποθέσεις:

    Διάρκεια για την οποία χορηγείται η έγκριση: 24 μήνες
    Ανώτατο όριο τιμής μετοχής στην οποία μπορεί να γίνει η απόκτηση: ευρώ 1
    Κατώτατο όριο τιμής μετοχής στην οποία μπορεί να γίνει η απόκτηση: ευρώ 0,10
    Μέγιστος αριθμός μετοχών που μπορεί να αποκτηθούν: Μέχρι το 1/10 του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.

    Επιπλέον η γενική συνέλευση αποφάσισε ότι με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας είναι δυνατόν μέρος ή και το σύνολο των αποκτηθεισών μετοχών να διανεμηθούν στο προσωπικό της εταιρείας ή στο προσωπικό εταιρείας συνδεδεμένης με αυτή, σύμφωνα με την παρ.5 του άρθρου 42Ε Ν. 2190/1920. Στην περίπτωση αυτή, εφαρμόζεται η παρ. 3 του άρθρου 16 Ν.2190/1920.

    - Έγκριση της τροποποίησης του άρθρου 9 του Καταστατικού της εταιρείας που αφορά στον αριθμό των μελών διοικητικού συμβουλίου.

    - Ανακοίνωση εκλογής ως νέο εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας ο κ. Σ. Κουραπίδης, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος εκτελεστικού μέλους του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, κ. Κων/νου Χατζηαντώνη - Φωταρά.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ