Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 10-Δεκ-2008 13:34

  Audiovisual: Στις 22/01/09 ξεκινά η διάθεση του Darkfall Online

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την κυκλοφορία του παιχνιδιού MMORPG με τίτλο Darkfall Online για όλη την Ευρώπη που ξεκινάει στις 22 Ιανουαρίου 2009  ανακοινώνουν η Audiovisual Enterprises και η Aventurine Α.Ε.

  Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, οι παίκτες της Βόρειας Αμερικής είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν στην ευρωπαϊκή κυκλοφορία του Darkfall που θα προηγηθεί αυτή της Βόρειας Αμερικής.

  Το Darkfall Online θα διατίθεται τόσο σε ψηφιακή μορφή όσο και σε ένα πρωτότυπο Βox Set.

  Σχετικά με το Darkfall Online


  Το Darkfall Online είναι ένα τεράστιο παιχνίδι φαντασίας τύπου MMORPG, όπου μπορούν να συμμετάσχουν πολλαπλοί χρήστες με διάφορους χαρακτήρες σε ένα εντυπωσιακό σύστημα real - time μάχης. Ηρωικές μάχες, εχθροπραξίες ανάμεσα σε φυλές και χτίσιμο αυτοκρατοριών διαδραματίζονται σε έναν τεράστιο και μοναδικό φανταστικό κόσμο. Το Darkfall συνδυάζει το παίξιμο ρόλων, τη δράση και τη στρατηγική. Είναι σχεδιασμένο να αναπαράγει έντονα ρεαλιστικές, ζωντανές μάχες σε έναν ρεαλιστικό εικονικό κόσμο για μια εμπειρία που απορροφά τον παίκτη. Ο στόχος του Darkfall είναι να δώσει στους παίκτες του μια διασκεδαστική πρόκληση μέσα σε ένα τεράστιο και ρεαλιστικό εικονικό κόσμο.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε το ΚΕΦΑΛΑΙΟ
  και ηλεκτρονικά στο

  ReadPoint
  Κυκλοφορεί Εκτάκτως
  Παρασκευή 14 Αυγ. 2020