Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 06-Νοε-2008 14:46

    Τέλη Ιανουαρίου η απάντηση Αράπογλου για "πακέτο" στήριξης

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
    Του Γιώργου Δημητρομανωλάκη

    Μιλώντας στη βουλή ο Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Τάκης Αράπογλου δήλωσε ότι η ΕΤΕ θα είναι η πρώτη τράπεζα που θα προτείνει διευκολύνσεις για όσους έχουν πρόβλημα αποπληρωμής δανείων με την προϋπόθεση ότι δεν θα επηρεαστεί η πιστοληπτική ικανότητα της τράπεζας.
     
    Επιπροσθέτως, ο πρόεδρος της ΕΤΕ ξεκαθάρισε ότι η τράπεζα θα αποφασίσει εάν θα κάνει χρήση του πακέτου χρηματοδότησης των 28 δισ. ευρώ τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου του 2009.

    Σε αντίθετη περίπτωση, όπως είπε η ΕΤΕ, θα αποκτήσει μειονεκτική θέση έναντι του ανταγωνισμού.

    Αναφερόμενος στις πρόσφατες αυξήσεις των επιτοκίων των στεγαστικών και επιχειρηματικών δανείων από τις τράπεζες ο κ. Αράπογλου ξεκαθάρισε ότι η όποια αναπροσαρμογή του κόστους του χρήματος θα αφορά τα δάνεια που θα δοθούν από δω και στο εξής.
     

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ