09:32 31/10
Uber: Θα επενδύσει 200 εκατ. δολάρια σε τεχνολογικό κέντρο στην Τουρκία
Το τέταρτο κέντρο ανάπτυξης λογισμικού της Uber εκτός ΗΠΑ.
Επιβεβαιώνει με επίσημη ανακοίνωσή της η hellas online πρωινό δημοσίευμα του Capital.gr πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την Vivodi. 
Σε σχετική της ανακοίνωση η διοίκηση της εταιρείας αναφέρει ότι: "παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην ελληνική αγορά ευρυζωνικών υπηρεσιών και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα συμμαχιών και εξαγορών, εφόσον υπάρχουν για την εταιρeία οι κατάλληλες συνέργιες και το αντίστοιχο εύλογο τίμημα. 
Σε αυτά τα πλαίσια, πραγματοποιούνται συζητήσεις/επαφές με την Vivodi Telecom, χωρίς ωστόσο να υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ των δύο εταιριών και χωρίς να μπορεί να προεξοφληθεί η έκβαση των εν λόγω συζητήσεων και επαφών. 
Η hellas online θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις ενημερώνοντας πλήρως το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, στο μέτρο που και εφόσον υπάρξει οιαδήποτε συμφωνία".
 
        