19:36 30/10
Η αμερικανική Equinix θα επενδύσει 4,4 δισ. ευρώ στη Βρετανία για ανάπτυξη data centers
Δίνοντας ώθηση στις φιλοδοξίες του Λονδίνου που θέλει να αναδειχθεί σε αδιαφιλονίκητο παράγοντα στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης.
Σε συμφωνία συνεργασίας με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Aldi, έχει προχωρήσει η Κατσέλης, όπως διευκρινίζει, μεταξύ άλλων, η διοίκηση της εταιρείας σε σχετική ανακοίνωσή της με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου.
Αναλυτικά, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία επισημαίνει τα εξής:
α. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Διοίκησης για τα μελλοντικά ενοποιημένα οικονομικά μεγέθη, οι πωλήσεις το 2011 αναμένεται να κυμανθούν μεταξύ 138 και 140 εκατ. ευρώ και τα αποτελέσματα προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) να φθάσουν τα επίπεδα των 21 εκατ. ευρώ.
β. Η εταιρεία έχει προχωρήσει σε συμφωνία συνεργασίας με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Aldi.
γ. Τέλος, αναφορικά με τις παραγωγικές υποδομές της εταιρείας στη Νιγηρία, το έργο κατασκευής της νέας μονάδας στην Abudja θα ολοκληρωθεί το πρώτο εξάμηνο του 2009. Το ύψος της εν λόγω επένδυσης εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 7,5 εκ ευρώ.