Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 26-Αυγ-2008 11:06

    Eurobrokers: Κάμψη εσόδων, διεύρυνση ζημιών στο 6μηνο

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
    Οριακή κάμψη των εσόδων και διεύρυνση των ζημιών παρουσίασε η Eurobrokers στο α’ εξάμηνο του έτους, τόσο σε επίπεδο ομίλου, όσο και σε επίπεδο μητρικής. 

    Ειδικότερα, με βάση τα δημοσιευμένα στοιχεία της περιόδου ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Eurobrokers υποχώρησε κατά 0,87% στο εξάμηνο και διαμορφώθηκε στα 1,367 εκατ. ευρώ, σε σχέση με 1,379 εκατ. ευρώ του αντίστοιχου περυσινού διαστήματος. 

    Σε επίπεδο αποτελεσμάτων, μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας, ο όμιλος εμφανίζει ζημιές ύψους 3,2 εκατ. ευρώ, έναντι ζημιών 859 χιλιάδων ευρώ του α’ εξαμήνου του 2007.

    Σε επίπεδο μητρικής ο κύκλος εργασιών υποχώρησε κατά 0,85% στα 1,28 εκατ. ευρώ, από 1,299 εκατ. ευρώ του αντίστοιχου διαστήματος της προηγούμενης χρήσης, ενώ σε επίπεδο αποτελεσμάτων η εταιρεία κατέγραψε ζημιές 3,182 εκατ. ευρώ, από ζημιές 852 εκατ. ευρώ πέρυσι. 

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ