Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 18-Ιουλ-2008 15:34

    Ελληνική Τεχνοδομική: Από 22/7 μετονομάζεται σε Ελλάκτωρ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Από 22.7.2008 η επωνυμία της Ελληνικής Τεχνοδομικής στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε Ελλάκτωρ Ανώνυμη Εταιρεία και ο διακριτικός της τίτλος σε Ελλάκτωρ Α.Ε..

    Σε σχετική ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι η 20.6.2008 Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εισηγμένης, μεταξύ των άλλων θεμάτων, αποφάσισε την αλλαγή της επωνυμίας της.

    Το υπουργείο Ανάπτυξης με την υπ΄ αριθμ. Κ2-8740/09.07.2008 απόφασή του, η οποία καταχωρήθηκε στο ΜΑΕ στις 09.07.2008 ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού της εταιρείας. 

    Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στην από 17ης Ιουλίου 2008 συνεδρίασή του ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση. 

    Σημειώνεται πως για τις διεθνείς σχέσεις και συναλλαγές της εταιρείας με την αλλοδαπή, η επωνυμία και ο διακριτικός της τίτλος είναι: ELLAKTOR S.A.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ