Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 18-Ιουλ-2008 13:29

    Δομική Κρήτης: Τροποποίηση σύμβασης ομολογιακού στην έκτακτη Γ.Σ, στις 13/8

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Στις 13 Αυγούστου 2008 θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Δομικής Κρήτης, στις 10:00 π.μ. στο Ηράκλειο, στην έδρα της εταιρείας.

    Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα Θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα εξής: 

    1.Χορήγηση ειδικής έγκρισης για πώληση μετοχών της εταιρείας "ΔΙΑ Α.Ε." στις κυρίες Συνατσάκη Αλίκη και Συνατσάκη Αλκυόνη κατ εφαρμογή του άρθρου 23α Ν.2190/1920. 

    2.Χορήγηση ειδικής έγκρισης για αγορά των μετοχών της εταιρείας "ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ Α.Ε." από τον κ. Συνατσάκη Γεώργιο κατ εφαρμογή του άρθρου 23α Ν.2190/1920. 

    3.Τροποποίηση της υφιστάμενης σύμβασης ομολογιακού δανείου με την ΑLPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. και χορήγηση εμπράγματης εξασφάλισης υπέρ των εκπροσώπων των ομολογιούχων ποσού δύο εκατομμυρίων οκτακοσίων χιλιάδων ευρω (ευρώ 2.800.000,00) επί ακινήτου της εταιρείας εμβαδού οικοπέδου 8.112,20 τ.μ., κτηρίου 2.538,00 τ.μ. ευρισκόμενο στην ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου καθώς και ενεχυρίαση- εκχώρηση των σχετικών ασφαλιστικών απαιτήσεων.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ