Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 30-Ιουν-2008 19:57

    Spider: Έκδοση ομολογιακών 5,3 εκατ. ευρώ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Την έκδοση ομολογιακών δανείων 3 εκατ. ευρώ εικοσαετούς διάρκειας και 2,3 εκατ. ευρώ δεκαετούς διάρκειας αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Spider, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 30/6,  με παρόντες τους κατόχους μετοχών του 60,24% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου.

    Αναλυτικά οι αποφάσεις της συνέλευσης, οι οποίες ψηφίστηκαν ομόφωνα ήταν -σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση- οι εξής:

    1.- Εγκρίθηκαν οι Οικονομικές Καταστάσεις της εταιρικής χρήσεως 1.1.2007 έως 31.12.2007 και οι επ΄ αυτών εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτών . 

    2.- Εγκρίθηκαν οι Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις της εταιρικής χρήσεως 1.1.2007 έως 31.12.2007 και οι επ΄ αυτών εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτών . 

    3.- Απαλλάχθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι Ελεγκτές από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως επί των ετησίων οικονομικών καταστάσεων και της διαχειριστικής περιόδου 1.1.2007 έως 31.12.2007. 

    4.- Εκλέχθηκαν οι από το νόμο προβλεπόμενοι Ορκωτοί Ελεγκτές για την χρήση 1.1.2008 έως 31.12.2008, ελεγκτική εταιρία Σ.Ο.Λ. α.ε.ο.ε. με ορκωτό ελεγκτή-λογιστή τον κο Καλλέ Νικόλαο του Χρήστου και αναπληρώτρια την κα Παππά Ελένη του Χαραλάμπους. 

    5.- Εγκρίθηκαν οι καταβληθείσες αποδοχές στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα έξοδα ταξιδίων αυτών και υπαλλήλων της εταιρίας, ενώ προεγκρίθηκαν οι αμοιβές μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη χρήση. 

    6.- Διοικητικό Συμβούλιο με πενταετή διάρκεια εκλέχθηκε το ίδιο που αποτελούν οι: 

    1.- Κωνσταντίνος Ν. Πέτσιος,
    2.- Ελευθέριος Ν. Πέτσιος,
    3.- Νικόλαος Ε. Πέτσιος,
    4.- Χρήστος Β. Αναστασίου
    και ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη οι:
    1.- Σπυρίδων Α. Γκουλιούμης,
    2.- Σταμάτης Ι. Καββαδίας, 

    7.- Αποφασίσθηκε η κατάρτιση κοινών ομολογιακών δανείων: 

    α) 3 εκατ. ευρώ εικοσαετούς διάρκειας,
    β) 2,3 εκατ. ευρώ δεκαετούς διάρκειας για την αναχρηματοδότηση του βραχυπρόθεσμου δανεισμού και παρασχέθηκε εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο για να καθορίσει τους ειδικότερους και λοιπούς αναγκαίους όρους του δανείου. 

    8.- Προσαρμόσθηκε το καταστατικό σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3604/2007 (τροποποίηση άρθρων 5, 7, 11, 14, 15, 19, 23, 26, 27, 31, 32, και 33).

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ