Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 26-Ιουν-2008 15:00

    Byte: Χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα (0,09 ευρώ) από 30 Ιουνίου

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Την καταβολή μερίσματος 0,09 ευρώ  ανά μετοχή αποφάσισε η γενική συνέλευση των μετόχων της Byte Computers. Οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα από τις 30 Ιουνίου, ενώ δικαιούχοι του μερίσματος θα είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρείας στις 27 Ιουνίου. Η καταβολή του μερίσματος θα ξεκινήσει στις Ιουλίου μέσω της Eurobank.

    Πριν τη διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Σπυριδογεώργης Βυζάντιος αναφέρθηκε στις αναπτυξιακές προοπτικές για το τρέχον έτος, όπου ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ίδρυση και λειτουργία της νέας θυγατρικής στην Ρουμανία, αλλά και στην παροχή προϊόντων επιχειρησιακού λογισμικού ΕRP στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

    «Είμαστε μια οικονομικά εύρωστη και υγιής επιχείρηση» επεσήμανε ο κ. Βυζάντιος, τονίζοντας παράλληλα ότι η εταιρεία θα δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην ανάπτυξη της στην αγορά της Ν.Α. Ευρώπης.

    Φ. Φωτ. 

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ