18:51 10/09
Τουρκία και Ιταλία ενώνουν δυνάμεις: Η Saipem ξεκινά την γ' φάση του πρότζεκτ φυσικού αερίου στον Εύξεινο Πόντο
Η Τουρκία επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στο υπεράκτιο κοίτασμα φυσικού αερίου Sakarya.
Σε αγορές 5.930 μετοχών της Sprider Stores προχώρησαν οι κ.κ. Δωρόθεος Χατζηιωάννου και Άννα Χατζηιωάννου στις 18 Ιουνίου.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Δωρόθεος Χατζηιωάννου, υιός του Αντιπροέδρου και Εκτελεστικoύ Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, κ. Σάββα Χατζηιωάννου του Δωρόθεου προέβη σε αγορά 2.965 κοινών ονομαστικών μετοχών, συνολικής καθαρής αξίας 8.879,60 ευρώ.
Εξάλλου, η κ. Άννα Χατζηιωάννου, θυγατέρα του Αντιπροέδρου και Εκτελεστικoύ Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας κ. Σάββα Χατζηιωάννου του Δωρόθεου προέβη σε αγορά 2.965 κοινών ονομαστικών μετοχών, συνολικής καθαρής αξίας 8.879,60 ευρώ.