Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 03-Ιουν-2008 16:22

    Έδραση: Δεν διανέμει μέρισμα για το 2007, στις 26/6 η τακτική Γ.Σ.

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλοποίηση αποθεματικών υπέρ το άρτιο, έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών και διανομή τους, δωρεάν, στους παλαιούς μετόχους, θα συζητήσουν μεταξύ άλλων οι μέτοχοι, στη τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Έδραση, η οποία έχει προγραμματισθεί γιαί τις 26 Ιουνίου 2008, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30, στα γραφεία της εταιρείας, στο Κορωπί. Υπενθυμίζεται, ότι η εταιρεία δε θα διανείμει μέρισμα για τη χρήση του 2007.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα θέματα που θα συζητηθούν στην ημερήσια διάτακη είναι τα εξής:

    - Υποβολή και έγκριση των απλών και ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 2007 (01.01.07-31.12.07) με τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή. 

    -  Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 01/01/07-31/12/07. 

    -  Έγκριση μη διανομής μερίσματος στους μετόχους από τα κέρδη της χρήσης 2007, και έγκριση διανομής μερισμάτος από τα κέρδη της χρήσης 2006 σε εκδοθείσες από μετατροπή ομολογιών μετοχές. 

    - Εκλογή ενός Τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή και ενός Αναπληρωματικού για τη χρήση 2008 και καθορισμός αμοιβής των. 

    -  Έγκριση καταβληθεισών αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2007 και προέγκριση αμοιβών αυτών για τη χρήση 2008. 

    - Ακύρωση του συνόλου ή μέρος των ιδίων μετοχών με μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού, ή και διανομή μέρους αυτών στο προσωπικό της εταιρείας. 

    -  Απόκτηση (αγορά) από την εταιρεία ιδίων μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 παραγρ. 5 του Κ.Ν.2190/20 όπως ισχύει. 

    -  Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλοποίηση αποθεματικών υπέρ το άρτιο, έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών και διανομή τους δωρεάν στους παλαιούς μετόχους. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού. 

    -  Χορήγηση αδείας σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διεύθυνσης της Εταιρείας για τη συμμετοχή τους σε Διοικητικά Συμβούλια ή τη Διεύθυνση ομοειδών επιχειρήσεων (άρθρο 23 Κ.Ν.2190/20). 

    - ΄Εγκριση σύναψης συμβάσεων μεταξύ της εταιρείας και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής καθώς και συγγενών αυτών. 

    -  Επικύρωση αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου για τη συμμετοχή της εταιρείας στο μετοχικό κεφάλαιο θυγατρικών εταιρειών ή την αύξηση της συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο των εταιρειών αυτών. 

    Σημειώνεται, ότι οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην τακτική γενική συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως, είτε με αντιπρόσωπο, πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) μέσω του χειριστή τους, ή σε περίπτωση που οι μετοχές βρίσκονται στο Ειδικό Λογαριασμό του Σ.Α.Τ., πρέπει να τις δεσμεύσουν στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. Και στις δύο περιπτώσεις οι σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης πρέπει να κατατεθούν στην εταιρεία, (Τμήμα Μετόχων), πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. 

    Στο ίδιο διάστημα πρέπει να κατατεθούν στην εταιρεία και τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους.
    Οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν επίσης να καταθέσουν τις βεβαιώσεις δέσμευσης μετοχών στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων ή σε οποιοδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα και τις σχετικές αποδείξεις κατάθεσης μαζί με τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας πέντε (5) ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ