00:03 19/12
Όταν αρνείσαι τον διάλογο, χάνεις το δίκιο σου
Η υπομονή της κοινωνίας δεν είναι ανεξάντλητη. Όταν ο διάλογος απορρίπτεται και οι δρόμοι κλείνουν, το δίκιο αρχίζει να χάνεται.
Σε διευκρινίσεις σχετικά με τη δημοσίευση των Στοιχείων και Πληροφοριών της περιόδου 01/07/2007-31/03/2008, προχώρησε η Jumbo.
Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι δεν υπάρχουν δικαστικές διαφορές, των οποίων η τυχούσα αρνητική έκβαση θα έχει σημαντική επίπτωση στα οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου και της εταιρείας ως εκ τούτου δεν έχει διενεργηθεί σχετική πρόβλεψη.
Για τις ανέλεγκτες φορολογικά χρήσεις το ποσό της πρόβλεψης που έχει διενεργηθεί έως 31.03.2008 για τον Όμιλο, ανέρχεται σε 308 χιλ. ευρώ το οποίο ποσό αφορά εξολοκλήρου την εταιρεία. Οι λοιπές προβλέψεις που έχουν σχηματισθεί έως την 31.03.2008 ανέρχονται για τον όμιλο σε 2,168 εκατ. ευρώ το οποίο ποσό αφορά εξολοκλήρου την εταιρεία.