Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 22-Απρ-2008 09:25

    ΝΕΛ: Στη μείωση δανεισμού τα κεφάλαια από αύξηση μετοχικού

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Για τη μείωση του τραπεζικού δανεισμού και για κεφάλαιο κίνησης θα χρησιμοποιήσει η ΝΕΛ τα αντληθέντα κεφάλαια, με γνώμονα την περαιτέρω μείωση των χρηματοοικονομικών επιβαρύνσεων και του τραπεζικού κόστους. 

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η απόφαση αυτή του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας δεν αναμένεται να έχει καμμία επίπτωση στην ομαλή εξέλιξη του προγράμματος εργασιών της εταιρείας και θα τεθεί στην γενική συνέλευση των μετόχων η οποία θα λάβει χώρα στις 12 Μαΐου 2008.  

    Σημειώνεται πως η εν λόγω εξέλιξη θα πραγματοποιηθεί καθώς η τρέχουσα χρηματιστηριακή συγκυρία οδήγησε στην μερική κάλυψη της πρόσφατης αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας (κατά 50,41%) με αποτέλεσμα να μην δικαιολογείται πλέον η εκτέλεση των προγραμματισμένων επενδύσεων. 

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ