Στην ετήσια γενική συνέλευση της 12/5/2008 θα συζητηθεί -μεταξύ άλλων- το θέμα της έκδοσης απλού ομολογιακού δανείου, ύψους μέχρι 10 εκατ. ευρώ, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Παπαπαναγιώτου ΑΒΕΕΑ - Δρομέας.
Όπως επισημαίνεται σε σχετικά, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας Παπαπαναγιώτου ΑΒΕΕΑ Δρομέας με την από 15/4/2008 απόφασή του καλεί τους μετόχους της εταιρείας σε ετήσια τακτική γενική συνέλευση, στις 12/5/2008, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12η μεσημβρινή στα γραφεία της εταιρίας στην ΒΙ.ΠΕ. ΣΕΡΡΩΝ, Τ.Κ. 62121 Λευκώνας Σερρών, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:
1. Υποβολή και έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης 1.1-31.12.2007, μετά των, εκθέσεων του Δ.Σ. και των ελεγκτών.
2. Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 1.1-31.12.2007.
3. Εκλογή ελεγκτών για τη χρήση 1.1-31.12.2008.
4. Έγκριση αμοιβών των μελών του Δ.Σ. χρήσης 1.1-31.12.2007.
5. Προέγκριση αμοιβών των μελών του Δ.Σ. χρήσης 1.1-31.12.2008.
6. Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και καθορισμός ανεξάρτητων μελών αυτού σύμφωνα με το νόμο 3016/02, όπως ισχύει σήμερα.
7. Έκδοση απλού ομολογιακού δανείου, ύψους μέχρι 10 εκατομμυρίων ευρώ και παροχή στο Δ.Σ. εξουσιοδοτήσεως για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων και την σύναψη σχετικής σύμβασης.
8. Εναρμόνιση του Καταστατικού στις νέες διατάξεις του κ.ν. 2190/1920, περί ανωνύμων εταιρειών, με τροποποίηση, προσαρμογή ή κατάργηση και αναρίθμηση των σχετικών άρθρων και διαμόρφωσή του σε ενιαίο κείμενο.
9. Ανακοινώσεις-Λοιπά θέματα.
Όπως επισημαίνεται σχετικά, οι μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Τακτική Γενική Συνέλευση, πρέπει μέσω του χειριστού τους στο σύστημα Αϋλων Τίτλων να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να παραλάβουν βεβαίωση από αυτόν, δεσμεύσεως μετοχών, την οποία πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της εταιρείας πέντε (5) ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.
Σε περίπτωση που δεν έχει ορισθεί χειριστής και οι μετοχές ευρίσκονται στον ειδικό λογαριασμό, η βεβαίωση δέσμευσης μετοχών θα χορηγείται από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών( Λεωφ. Αθηνών 110, Αθήνα), καταλήγει η ανακοίνωση.