Το διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου, κατά την συνεδρία του στις 30 Απριλίου 2008, θα εξετάσει μεταξύ άλλων πιθανή έκδοση δευτεροβάθμιου κεφαλαίου, στα πλαίσια της διάρθρωσης της κεφαλαιουχικής του βάσης, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Τράπεζας Κύπρου.
Με τρεις αυξήσεις κεφαλαίου ύψους 12,8 εκατ. σε δύο χρόνια και ζημιές στα 4,44 εκατ. ευρώ, η ιστορική εταιρεία αναψυκτικών δίνει μάχη για να γυρίσει σελίδα. Τα μερίδια αγοράς εφέτος.
Ισχυρά κέρδη που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις κατέγραψε η Ferrari στο τρίτο τρίμηνο με τα καθαρά έσοδα να είναι αυξημένα κατά 7% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
Στόχος, όπως επισημάνθηκε, δεν είναι η άμεση κατάκτηση της αγοράς αυτοκινήτου για το 2026, αλλά η σταδιακή και στρατηγική ενδυνάμωση της θέσης της εταιρείας μέχρι το 2029.
Εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του Capital.gr