Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 09-Απρ-2008 11:06

    Intralot: “Χτυπάει” λοταρία στις ΗΠΑ

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
    Τη διαχείριση της λοταρίας της Ουάσιγκτον διεκδικεί η Intralot σε συνεργασία με αμερικανική εταιρεία. Σύμφωνα με την Washington Post, η Intralot μαζί με την εταιρεία W2Tech έχουν συστήσει την κοινοπραξία W2I που διεκδικεί 6ετές συμβόλαιο για τη διαχείριση της λοταρίας της Washington D.C.
     
    Η πρόταση εξετάζεται από την τοπική Επιτροπή Οικονομικών και Εσόδων και εφόσον εγκριθεί, η κοινοπραξία θα αμείβεται για τις υπηρεσίες της με 11 εκατ. δολάρια ετησίως για έξι χρόνια. Σημειώνεται ότι υπάρχει δυνατότητα επέκτασης του συμβολαίου για αλλά 5 χρόνια, με το συνολικό τίμημα να ανεβαίνει στα 120 εκατ δολάρια.

    Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου αναμένεται να ληφθεί σε συνεδρίαση την ερχόμενη εβδομάδα και εάν είναι θετική, η διαχείριση της λοταρίας από την W2I θα αρχίσει από το το καλοκαίρι.

    Τη λοταρία της πόλης της Ουάσιγκτον διαχειριζόταν επί 25 χρόνια η Lottery Technology Enterprises (LTE). 

    Ωστόσο, σύμφωνα με την εισήγηση της Επιτροπής Οικονομικών και Εσόδων η νέα κοινοπραξία είναι σε θέση να τη διαχειριστεί με μικρότερη αμοιβή και ταυτόχρονα να πραγματοποιήσει μεγαλύτερους τζίρους και κατά συνέπεια να προσφέρει περισσότερα έσοδα στη δημοτική αρχή.

    Ν. Χρ.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ