Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 01-Απρ-2008 18:29

    Πρώτο βραβείο “Superbrand” για το Πλαίσιο

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Την κατάκτηση του βραβείου “Superbrand” μεταξύ όλων των ελληνικών αλυσίδων ανακοίνωσε η Πλαίσιο Computers.

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο θεσμός “Superbrands” έχει ήδη καθιερωθεί σε περισσότερες από 75 χώρες σε όλο τον κόσμο. Σαν στόχο έχει την προβολή και ανάδειξη των κορυφαίων εμπορικών brands κάθε χώρας, την αναγνώριση και επιβράβευση ποιοτικών επώνυμων προϊόντων και υπηρεσιών.

    Μία ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή και το καταναλωτικό κοινό -με βάση έρευνα κοινής γνώμης, που διεξήχθη από την εταιρεία ΚΑΠΑ Research- ανέδειξαν το Πλαίσιο ως Superbrand μεταξύ όλων των ελληνικών αλυσίδων καταστημάτων.

    Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Κωνσταντίνος Γεράρδος, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, από τον Πρόεδρο του ΣΕΛΠΕ κ. Θεόδωρο Βάρδα, στην Τελετή Απονομής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008, στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

    Τέλος, στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι επί μακρά σειρά ετών, η Πλαίσιο Computers A.E.B.E. αποτελεί τον "αδιαμφισβήτητο ηγέτη" στον χώρο της Πληροφορικής και Ειδών Γραφείου στην ελληνική αγορά. Επί 38 συναπτά έτη διαμορφώνει το τοπίο και τις τάσεις στις νέες τεχνολογίες, και το σήμα της εταιρείας ταυτίζεται πλέον με ό,τι πιο μοντέρνο και πρωτοποριακό κυκλοφορεί στην αγορά.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ