07:33 12/09
Σκλαβενίτης: Πότε και πού ανοίγει το μεγαλύτερο hypermarket της Ελλάδας
Με τον leader του ελληνικού λιανεμπορίου να προσθέτει ακόμη μία πρωτιά στο ενεργητικό του.
Του Χάρη Φλουδόπουλου
Συνεχίζεται η απεργία στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των παρατάξεων, όπως αποφασίστηκε στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΔΑΚΕ δέχθηκε μεν τη συνέχιση της απεργίας, ωστόσο όπως αναφέρει και σε επίσημη ανακοίνωσή της, διαχωρίζει τη θέση της σε σχέση με τις υπόλοιπες παρατάξεις, κι αυτό γιατί η ΔΑΚΕ δεν επιθυμεί να ακολουθήσει τη «σκληρή γραμμή» του προέδρου Ν. Φωτόπουλου ο οποίος φέρεται να εισηγείται το κλείσιμο και άλλων επιπλέον μονάδων ώστε να προκληθεί μπλακ αουτ.
Εξάλλου, νέα αγωγή της ΔΕΗ προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία της ΓΕΝΟΠ, συζητείται σήμερα στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συνδικαλιστές θα επιχειρούσαν να πετύχουν αναβολή της εκδίκασης.
Τέλος, σημειώνεται ότι η ΔΑΚΕ παρουσίασε στο διοικητικό συμβούλιο εναλλακτική πρόταση 11 σημείων για το ασφαλιστικό της ΔΕΗ.