07:30 18/12
Πώς θα είναι το νέο θεματικό πάρκο της Dreamland Experience στο Village Ρέντη των Premia – Αντετοκούνμπο
Η συνολική αναβάθμιση του συγκροτήματος στο Ρέντη βρίσκεται σε εξέλιξη, με εργασίες ανακαίνισης και αναδιάρθρωσης.
Σε πώληση 1.057 κοινών ονομαστικών μετοχών της Sprider Stores προέβη ο κ. Κωνσταντίνος Αποστολάκης του Λεωνίδα, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε στις 26/02/2008 και η συνολική της αξία διαμορφώθηκε στα 3.318,98 ευρώ.
Επίσης, σε διαφορετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο κ. Κωνσταντίνος Αποστολάκης προέβη την 27/02/2008 σε πώληση 1.000 κοινών ονομαστικών μετοχών, συνολικής καθαρής αξίας 3.100,00 ευρώ.