Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 27-Φεβ-2008 14:26

    Δρομέας: Αγορά μετοχών της ΚΕΜ ΑΒΕΕ και μίσθωση ακινήτου

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Αγορά μετοχών της Κ.Ε.Μ. ΑΒΕΕ και μίσθωση ακινήτου για τη δημιουργία εκθεσιακού χώρου αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση της Δρομέας, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Δρομέας στις 27/02/2008 παραστάθηκαν 4 μέτοχοι , κάτοχοι συνολικά 26,814,800 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας, εκπροσωπούντες ποσοστό 77.23% (ποσοστό απαρτίας) του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου αυτής.
     
    Κατά τη γενική συνέλευση συζητήθηκαν και λήφθηκαν αποφάσεις, σχετικά με τα κατωτέρω: 

    1.Οι παριστάμενοι μέτοχοι αποφάσισαν ομόφωνα την έγκριση αγοράς 5.860 ονομαστικών μετοχών της θυγατρικής εταιρείας "ΚΑΛΟΥΠΙΑ - ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΑΒΕΕ" με διακριτικό τίτλο "Κ.Ε.Μ. ΑΒΕΕ" που εδρεύει στον Δήμο Λευκώνα Ν.Σερρών. 

    2.Οι παριστάμενοι μέτοχοι αποφάσισαν ομόφωνα την έγκριση της από 10/12/2007 σύμβασης εμπορικής μίσθωσης ακινήτου, δυνάμει της οποίας η εταιρία μίσθωσε κτίριο στην Αθήνα (Κηφισίας και ποταμού Καλαμά-Χαλάνδρι) από την εταιρία με την επωνυμία "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΕ" με τον διακριτικό τίτλο "ΚΕΑ ΑΕ" για την δημιουργία εκθεσιακού κέντρου στην Αθήνα.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ