14:40 09/09
Reuters: Το "πάρτι" τέλειωσε για τις ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες
Αντιμετωπίζοντας την αβεβαιότητα από τους δασμούς και τον "πόλεμο" τιμών στην Κίνα
Την Tρίτη 3 Ιουνίου 2008 θα λάβει χώρα η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Frigoglass, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι τα αποτελέσματα για το 2007 ανακοινώνονται αύριο, Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008, ενώ η δημοσίευση τους θα πραγματοποιηθεί μία μέρα αργότερα, στις 28 Φεβρουαρίου.
Η ετήσια ενημέρωση αναλυτών σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών θα γίνει την Παρασκευή 18 Απριλίου 2008.
Όσον αφορά το μέρισμα της χρήσης 2007, επισημαίνεται ότι η αποκοπή του έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008 ενώ θα αρχίσει να καταβάλλεται την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008, μέσω τράπεζας που θα ανακοινωθεί έγκαιρα.
Οι δικαιούχοι του μερίσματος θα καταστούν γνωστοί την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008.
Η ανακοίνωση καταλήγει σημειώνοντας ότι τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών στην ιστοσελίδα της εταιρείας καθώς και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.