Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 26-Φεβ-2008 13:02

    ΕΛΙΧΘ: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του 100% της "Καλλονή"

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την απόκτηση του 100% της "Καλλονή Ιχθυοκαλλιέργειες" από την Ελληνικαί Ιχθυοκαλλιέργειαι, η οποία προέκυψε από την μετατροπή της Καλλονή ΕΠΕ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το συνολικό τίμημα για την απόκτηση του 100% της ΚαλλονήΑ.Ε. ανέρχεται ως είχε προσυμφωνηθεί σε 1.100.000 ευρώ και θα καλυφθεί σταδιακά μέχρι την 30.06.2009. 

    Στην ίδια ανακοίνωση, υπενθυμίζεται πως στις 19/6/2007 η Ελληνικαί Ιχθυοκαλλιέργειαι είχε ανακοινώσει την υπογραφή προσύμφωνου εξαγοράς του 100% της Καλλονή Ε.Π.Ε. έναντι τιμήματος ευρώ 1.100.000.

    Τέλος, σημειώνεται πως η Καλλονή διαθέτει μονάδα πάχυνσης στα Μέθανα Τριζοινίας, βρίσκεται σε κομβικό σημείο και πλησίον μονάδων του Ομίλου παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα αποκόμισης συνεργιών. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού του Ομίλου "για την ενίσχυση της αποδοτικότητας των ιχθυοκαλλιεργειών μέσω της μεταφοράς παραγωγής σε νοτιότερες περιοχές".

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ