14:13 08/09
Mega deal 17 δισ. δολ. μεταξύ SpaceX και EchoStar
Το deal αφορά στην αγορά φάσματος και είναι μεταξύ μεγαλύτερων συμφωνιών φέτος.
Στη δημιουργία μιας νέας εταιρείας διοργάνωσης συνεδρίων, την Livanis Professional Congress Organisers (L-PCO), συμμετέχει με ποσοστό 50% η Λιβάνης, πραγματοποιώντας ένα ακόμη βήμα στην επιχειρηματική της δραστηριότητα.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η παρουσίαση της L-PCO πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, με την παρουσία εκπροσώπων του τύπου καθώς και ανθρώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.
Σημειώνεται ότι στόχος της νέας εταιρείας είναι η παροχή προσωποποιημένων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών στη διοργάνωση συνεδρίων, επιστημονικών συναντήσεων, εκπαιδευτικών σεμιναρίων, ταξιδιών κινήτρων, αποστολών σε συνέδρια και διαχείριση επιστημονικών ενώσεων, στηριζόμενη στην αξιοπιστία της "Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη ABE" αλλά και στην εμπειρία των στελεχών που την απαρτίζουν.