Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 21-Φεβ-2008 19:23

    Την Τρίτη το Δ.Σ. της ΔΕΗ για RWE - Χαλυβουργική

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Για την ερχόμενη Τρίτη (26/2/2008) ορίστηκε τελικά το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ για την έγκριση των μνημονίων συνεργασίας με RWE και Χαλυβουργική.

    Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ έχει προγραμματίσει 24ωρη απεργία και συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Επιχείρησης.

    Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η απεργία γίνεται "για να μην ανοίξει η κερκόπορτα για την άλωση της ΔΕΗ από την RWE", "για να μην ξεκινήσει καν η συζήτηση για συνεργασίες που θα δίνουν το 51% και το μάνατζμεντ σε άλλες εταιρίες" και ακόμα "για να μην απαξιωθεί ο λιγνίτης με την αλόγιστη εισαγωγή και χρήση λιθάνθρακα, που γίνεται μόνο και μόνο για εξυπηρέτηση συμφερόντων χωρίς να ενδιαφέρει η ενεργειακή εξάρτηση της χώρας και οι τιμές στον καταναλωτή", αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ