14:40 09/09
Reuters: Το "πάρτι" τέλειωσε για τις ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες
Αντιμετωπίζοντας την αβεβαιότητα από τους δασμούς και τον "πόλεμο" τιμών στην Κίνα
Τη μετατροπή των μετοχών της Attica Group από ανώνυμες σε ονομαστικές αποφάσισε στις 12/02/2008 η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας μετά την εν λόγω μετατροπή ανέρχεται στα 62.504.208 ευρώ, διαιρεμένο σε 140.173.680 άυλες κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,60 ευρώ έκαστη.
Διευκρινίζεται ακόμη ότι ως χρόνος εκδόσεώς τους ορίζεται ο χρόνος καταχωρήσεως τους στα αρχεία του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών και ότι για τη μετατροπή τους σε ανώνυμες (ή σε ονομαστικές αν μετατραπούν σε ανώνυμες) απαιτείται τροποποίηση του καταστατικού της εταιρείας με απόφαση της γενικής συνελεύσεως που λαμβάνεται κατά την απαρτία του άρθρου 29παρ.2 και του άρθρου 32 παρ.3 του παρόντος καταστατικού.