07:30 18/12
Πώς θα είναι το νέο θεματικό πάρκο της Dreamland Experience στο Village Ρέντη των Premia – Αντετοκούνμπο
Η συνολική αναβάθμιση του συγκροτήματος στο Ρέντη βρίσκεται σε εξέλιξη, με εργασίες ανακαίνισης και αναδιάρθρωσης.
Στις 6 Μαρτίου θα λάβει χώρα η τακτική γενική συνέλευση της Ανδρομέδα ενώ στις 12 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιηθεί η αποκοπή μερίσματος χρήσης 2007.
Επίσης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η καταβολή μερίσματος χρήσης 2007 θα αρχίσει στις 20 μαρτίου μέσω πιστωτικού ιδρύματος που θα ανακοίνωθεί έγκαιρα από την εταιρεία.
Τα σποτελέσματα α’ τριμήνου του 2008 θα δημοσιευθούν στις 24 Απριλίου, ενώ τα αποτελέσματα εξαμήνου στις 29 Ιουλίου. Τα αποτελέσματα γ’ τριμήνου θα ανακοινωθούν στις 23 Οκτωβρίου 2008.
Επιπρόσθετα αναφέρεται ότι ως ημερομηνία έναρξης καταβολής προμερίσματος χρήσης 2008 ορίστηκε η 25η Αυγούστου. Σημειώνεται, ότι η διανομή προμερίσματος εξαρτάται από τα αποτελέσματα της εταιρείας.
Τέλος, η δημοσίευση του ισολογισμού χρήσης 2008 θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου του 2009.
Υπενθυμίζεται ότι ο ισολογισμός της χρήσης 2007 δημοσιεύθηκε στις 24/01/2008.