Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 28-Ιαν-2008 15:50

    Ακρίτας: Αγορά οικοπέδου στη Βουλγαρία από θυγατρική

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Σε αγορά οικοπεδικής έκτασης στη Βουλγαρία προχώρησε η Εmos ltd, θυγατρική εταιρεία της βιομηχανίας επεξεργασίας ξύλου Ακρίτας.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για οικόπεδο 45 στρεμμάτων, αξίας 1.440.000 ευρώ, στην περιοχή της Stara Zagora στη Βουλγαρία.

    Ο σκοπός της αγοράς αυτής από την Εmos, είναι να δημιουργηθεί η εγκατάσταση παραγωγικής μονάδας προϊόντων ξύλου με την προοπτική της ταχύτερης και πληρέστερης εξυπηρέτησης των πελατών της στην αγορά της Βουλγαρίας και των γειτονικών βαλκανικών χωρών.

    Σημειώνεται ότι η Εmos ltd ιδρύθηκε το έτος 2004 με έδρα τη Σόφια και σκοπό την εμπορική δραστηριότητα προϊόντων ξύλου στην Βουλγαρία.

    Τώρα θα προχωρήσει και στη διαχείριση της παραγωγικής μονάδας, η οποία πρόκειται να δημιουργηθεί και σταδιακά θα περιλαμβάνει προϊόντα όπως μελαμίνες, επενδεδυμένα με ξυλόφυλλα (καπλαμά), καθώς και ημιέτοιμα στοιχεία επίπλων (πάγκοι εργασίας- κουζίνας, πορτάκια και ορθοστάτες).

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ