Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 16-Ιαν-2008 16:36

    Πλαστικά Θράκης: Στους 8 οι δικαιούχοι που άσκησαν τα δικαιώματα stock options

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
    Στους 8 ανέρχονται οι δικαιούχοι του προγράμματος stock options της Πλαστικά Θράκης που άσκησαν τα δικαιώματα τους (σε σύνολο 8 δικαιούχων) για την απόκτηση μετοχών μέχρι τις 28/12/2007 και σε συνδυασμό με τους όρους του Προγράμματος, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

    Όπως επισημαίνεται σχετικά, η διάθεση αφορούσε σε 455.000 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της Πλαστικά Θράκης ΑΒΕΕ, ονομαστικής αξίας 0,50 ευρώ η καθεμία, διατέθηκαν δε τελικά 449.500 μετοχές. Η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών έχει οριστεί σε 0,50 ευρώ ανά μετοχή.

    Όπως σημειώνεται σχετικά, η καταβολή του ποσού της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου σε μετρητά, η οποία ολοκληρώθηκε στις 31/12/2007, ανήλθε σε 224.750 ευρώ και πιστοποιήθηκε με απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας στις 31-12-2007. 

    Το υπουργείο Ανάπτυξης προέβη στις 14/01/2008 στην καταχώρηση στο ΜΑΕ, με την υπ΄ αριθμ Κ2-558 ανακοίνωση, στοιχείων της εταιρείας σχετικά με την ως άνω αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, την πιστοποίηση της καταβολής της αύξησης αυτής, καθώς και την αναπροσαρμογή του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρείας. 

    Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας μετά την κατά τα ως άνω αύξησή του, ανέρχεται σε 22.974.750 ευρώ διαιρούμενο σε 45.949.500 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,50 ευρώ η κάθε μία. 

    Η εταιρεία θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ώστε οι νέες μετοχές να εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, καταλήγει η ανακοίνωση.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ