14:40 09/09
Reuters: Το "πάρτι" τέλειωσε για τις ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες
Αντιμετωπίζοντας την αβεβαιότητα από τους δασμούς και τον "πόλεμο" τιμών στην Κίνα
Το ποσό των 409.045 ευρώ πλέον τόκων και μέρους των δικαστικών εξόδων καλείται να καταβάλλει η Πλαστικά Κρήτης στην Μεταλλοπλαστική Αγρινίου, μετά από σχετική απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου.
Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται πως η εταιρεία "Μεταλλοπλαστική Αγρινίου" είχε ασκήσει αγωγή εναντίον της εισηγμένης, ζητώντας αποζημίωση 7 εκατ. ευρώ για ζημία που είχε υποστεί εξαιτίας εκτέλεσης από την Πλαστικά Κρήτης τελεσίδικης απόφασης του Εφετείου Κρήτης, η οποία στη συνέχεια αναιρέθηκε από τον Αρειο Πάγο.
Σημειώνεται, ότι η εταιρεία Πλαστικά Κρήτης, θα μελετήσει την απόφαση και θα αποφασίσει για τις ενδεδειγμένες ενέργειες μέσα στις νόμιμες προθεσμίες. Το προκύπτον ποσό θα εγγραφεί στα αποτελέσματα χρήσεως 2007 ως πρόβλεψη για ενδεχόμενη ζημία.
Τέλος, στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως η εταιρεία θα μελετήσει την απόφαση και θα αποφασίσει για τις ενδεδειγμένες ενέργειες μέσα στις νόμιμες προθεσμίες. Το προκύπτον ποσό θα εγγραφεί στα αποτελέσματα χρήσεως 2007 ως πρόβλεψη για ενδεχόμενη ζημία.