Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 24-Δεκ-2007 11:24

    Ευέλικτες και φθηνές λύσεις για επαγγελματίες από την Altec Telecoms

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
    Νέο πρόγραμμα τηλεφωνίας μέσω internet, για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες, παρουσιάζει η Altec Telecoms για πρώτη φορά στη χώρα μας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση το πρόγραμμα «i – Call Office 1000»  αποτελεί εργαλείο για τους επαγγελματίες, αφού θα έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν σημαντικά τα τηλεπικοινωνιακά τους κόστη και να εκμεταλλευτούν την ADSL σύνδεση που ήδη έχουν. 

    Το πρόγραμμα προσφέρει με 11,50 ευρώ το μήνα 1000 λεπτά δωρεάν εθνικές κλήσεις και τις χαμηλότερες χρεώσεις για κλήσεις προς κινητά. Μετά το πέρας του δωρεάν χρόνου ομιλίας ο επαγγελματίας μπορεί να έχει το φθηνότερο τιμοκατάλογο της αγοράς με ενιαίες χρεώσεις για αστικές, υπεραστικές και διεθνείς κλήσεις με μόνο 0,0179 ευρώ το λεπτό.

    Η χρήση της υπηρεσίας μπορεί να γίνεται ταυτόχρονα από μία έως και τρεις διαφορετικές γραμμές και προσφέρονται δωρεάν τρεις νέοι σταθεροί αριθμοί (i – CallIn).

    Παράλληλα η Altec Telecoms ανακοινώνει τη δυνατότητα παροχής σταθερών γεωγραφικών αριθμών (i – CallIn) σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. 

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ