Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 21-Δεκ-2007 15:39

    Ελληνικά Καλώδια: Από 28/12 στο ταμπλό οι νέες μετοχές από stock options

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Την Παρασκευή 28/12/2007 αρχίζει η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των 64.810 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Ελληνικά Καλώδια Α.Ε. που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 46.015,10 Ευρώ, λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα μέλη του Δ.Σ, και τα στελέχη της εταιρίας, τα οποία ανέρχονται συνολικά σε τέσσερα (4) άτομα , σε τιμής διάθεσης μετοχής 2,97 ευρώ, σύμφωνα με την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 26/6/2002, και του Διοικητικού Συμβουλίου Της 18/11/2002.

     

    Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η  ανωτέρω αύξηση που δεν αποτελεί άμεση τροποποίηση του καταστατικού, πιστοποιήθηκε από το Δ.Σ της Εταιρίας την 5/12/2007, σε εφαρμογή των αποφάσεων της ως άνω Γενικής Συνέλευσης και καταχωρήθηκε στο Μ.Α.Ε με τις υπ΄αριθμ Κ2-17672 και Κ2-17866- 14/12/2007 σχετικές ανακοινώσεις.

     

    Το Δ.Σ. του Χ.Α. κατά την στη συνεδρίασή του της 20/12/2007 ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των ως άνω 64.810 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρίας.

     

    Με απόφαση του Δ.Σ της εταιρίας ορίζεται ότι οι ανωτέρω μετοχές θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. την 28/12/2007. Από την ίδια ημερομηνία, η τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α., θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χ.Α. και οι νέες μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων μετόχων στο σύστημα Αϋλων Τίτλων ( Σ.Α.Τ.), καταλήγει η ανακοίνωση.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ