Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 21-Δεκ-2007 15:31

    ΣΙΔΕΝΟΡ: Από 28/12 στο Χ.Α. οι νέες μετοχές από stock options

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Αρχίζει την 28η Δεκεμβρίου 2007 η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των 122.658 νέων κοινών ανωνύμων μετοχών της  ΣΙΔΕΝΟΡ,  που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 50.289,78 Ευρώ, λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από τα μέλη του Δ.Σ., τα στελέχη και το προσωπικό της Εταιρείας ή συνδεδεμένων εταιρειών, τα οποία ανέρχονται συνολικά σε 7 άτομα, σε τιμή διάθεσης μετοχής 3,55 ευρώ, σύμφωνα με την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 26-6-2002 και του Διοικητικού της Συμβουλίου της 8-10-2002.

     

    Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ανωτέρω αύξηση, που δεν αποτελεί άμεση τροποποίηση του καταστατικού, πιστοποιήθηκε από το Δ.Σ. της Εταιρίας την 5-12-2007, σε εφαρμογή των αποφάσεων της ως άνω Γενικής Συνέλευσης και καταχωρήθηκε στο Μ.Α.Ε. με την υπ΄ αριθμ. 17669 σχετική ανακοίνωση, πιστοποιήθηκε δε η αύξηση στο Μ.Α.Ε. με την υπ΄αριθμ. 17867 σχετική ανακοίνωση.

     

    Το Δ.Σ. του Χ.Α. κατά την συνεδρίασή του της 20ης Δεκεμβρίου 2007 ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των ως άνω 122.658 νέων κοινών ανωνύμων μετοχών της Εταιρίας.

     

    Με απόφαση του Δ.Σ. της εταιρίας ορίζεται ότι οι ανωτέρω νέες μετοχές θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. την 28 Δεκεμβρίου 2007. Από την ίδια ημερομηνία, η τιμή εκκίνησης διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α., θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χ.Α. και οι νέες μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων μετόχων στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων (ΣΑΤ). 

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ