Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 20-Δεκ-2007 16:08

    Γρ. Σαράντης: Και οι 18 δικαιούχοι άσκησαν δικαιώματα stock options

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Όλοι οι δικαιούχοι του προγράμματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock options) της Γρ. Σαράντης άσκησαν τα δικαιώματα τους. 

     

    Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

     

    1. Κατά την εφαρμογή του Προγράμματος από το σύνολο των 18 στελεχών της εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών προς τα οποία είχε απευθυνθεί η διάθεση, σε έγγραφη δήλωση προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την άσκηση των δικαιωμάτων τους προέβησαν και τα 18 στελέχη.

     

    2. Κατά την εφαρμογή του Προγράμματος Παροχής Δικαιωμάτων Προαίρεσης το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά ποσό 314.160,00 ευρώ, με την έκδοση 204.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Γρ. Σαράντης ΑΒΕΕ, ονομαστικής αξίας 1,54 ευρώ η καθεμία.

     

    3. Στη συνέχεια, το διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας, πιστοποίησε την σε μετρητά καταβολή από 18 δικαιούχους συνολικά, του ως άνω ποσού της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, η οποία ολοκληρώθηκε στις 12.12.2007. Το Υπουργείο Ανάπτυξης προέβη στις 18.12.2007 στην καταχώρηση στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών, με τις υπ’ αριθ. K2 - 17927 και K2 - 17926 ανακοινώσεις, στοιχείων της Εταιρείας σχετικά με την ως άνω αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου και με την πιστοποίηση της καταβολής της αύξησης αυτής, αντίστοιχα.

     

    4. Η τιμή έκδοσης των ως άνω νέων, προς εισαγωγή στο Χ.Α. μετοχών είναι ίση με 4 ευρώ.

     

    5. Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, μετά την κατά τα ως άνω αύξησή του, ανέρχεται σε 59.060.447,60 ευρώ και διαιρείται σε 38.350.940 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 1,54 ευρώ η καθεμία.

     

    6. Η εταιρεία θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ώστε οι
    204.000 νέες μετοχές να εισαχθούν για διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

    Τέλος, υπενθυμίζεται πως τα ως άνω πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της εφαρμογής του εγκεκριμένου από τη γενική συνέλευση των μετόχων της Γρ. Σαράντης στις 18.07.2001 Προγράμματος Χορήγησης Δικαιωμάτων Προαίρεσης Αγοράς Μετοχών, όπως αυτό τροποποιήθηκε από μεταγενέστερες Γενικές Συνελεύσεις, περιλαμβανομένης και της Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης στις 03/07/2007, σε ανώτερα στελέχη της εταιρείας και συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών. 

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ