Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 07-Δεκ-2007 14:56

  Audiovisual: Βραβείο στην κατηγορία "Καλύτερη Εταιρεία FTSE-small cap/80"

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το τρίτο επιχειρηματικό βραβείο στην κατηγορία "Καλύτερη Εταιρεία FTSE-SMALL CAP/80", απέσπασε η Audiovisual, στην απονομή των επιχειρηματικών βραβείων ΧΡΗΜΑ - Γιώργος Ουζούνης 2007.

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα βραβεία απονέμονται για πέμπτη συνεχή χρονιά, με στόχο την προβολή επιχειρήσεων που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού και της ελληνικής οικονομίας γενικότερα.

  Σημειώνεται, ότι η απονομή έγινε από τον πρόεδρο της εταιρείας Ελληνικά Χρηματιστήρια, κύριο Σπύρο Καπράλο. Το βραβείο για λογαριασμό της Audiovisual παρέλαβε ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και οικονομικός διευθυντής του ομίλου κ. Απόστολος Βούλγαρης, ο οποίος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη βράβευση και όπως τόνισε, αυτή εκλαμβάνεται ως επισφράγιση της μέχρι τώρα επιτυχημένης πορείας της εταιρείας στο χρηματιστήριο.

  Τέλος, στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται πως η χρονιά κλείνει με την τεράστια επιτυχία της ταινίας El Greco, τη διανομή της οποίας έχει η Audiovisual. Ειδικότερα, η ταινία, η οποία απέσπασε οκτώ κρατικά Βραβεία Ποιότητας στο 48ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στις πρώτες έξι εβδομάδες προβολής της ξεπέρασε τα 700.000 εισιτήρια ενώ τα έσοδα για την Audiovisual είχαν υπερβεί τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ