Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 04-Δεκ-2007 21:24

    Βιοσώλ: Αύξηση εσόδων, διεύρυνση ζημιών στο 9μηνο

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Με διεύρυνση των ζημιών αλλά και με αύξηση του κύκλου εργασιών έκλεισε το εννεάμηνο τόσο για τον όμιλο όσο και για την εταιρεία της Bιοσώλ.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία χρήσης της περιόδους σε ενοποιημένο επίπεδο η Βιοσώλ εμφάνισε στο εξεταζόμενο διάστημα ζημίες ύψους 1,46 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 1,26 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα. Την ίδια στιγμή ο κύκλος εργασιών παρουσίασε αύξηση της τάξης του 5,7% και ανήλθε στα 6,424 εκατ. ευρώ από 6,074 εκατ. ευρώ του 9μήνου του 2006.

    Αναφορικά με τα στοιχεία που αφορούν τη μητρική εταιρεία παρουσίασε ζημίες της τάξης του 1,47 εκατ. ευρώ. από 1,25 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο του 2006. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας παρουσίασε άνοδο 5,7% και διαμορφώθηκε στα 6,42 εκατ. ευρώ από 6,07 εκατ. ευρώ πέρυσι.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ