Συνεχης ενημερωση

    Τρίτη, 20-Νοε-2007 12:03

    Πετζετάκις: Αναβλήθηκε για τις 3/12 η Γενική Συνέλευση

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Αναβλήθηκε για τις 3/12 (2007 χωρίς νέα πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου) η προγραμματισμένη για σήμερα 20/11  Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Πετζετάκις, κατόπιν αιτήματος μετόχου. 

    Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα θέματα που θα συζητηθούν στη Γενική Συνέλευση αφορούν την τροποποίηση άρθρων του Καταστατικού της εταιρείας στα πλαίσια τόσο του από 28.6.2007 δεσμευτικού προσυμφώνου μεταξύ αφ΄ ενός της εταιρείας και του βασικού της μετόχου και αφ΄ ετέρου εταιρειών επενδυτικών κεφαλαίων του εξωτερικού, όσο και της εναρμόνισής του με τις νέες διατάξεις του κ.ν. 2190/1920. Επίσης θα συζητηθεί και η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.


    Σημειώνεται ότι στη σημερινή Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση (9:00 π.μ. στα γραφεία της έδρας της εταιρείας)  παραστάθηκαν μέτοχοι, που εκπροσωπούσαν ποσοστό 19,157% του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ