Συνεχης ενημερωση

    Δευτέρα, 05-Νοε-2007 17:53

    MIG: Μέχρι την Παρασκευή το placement για Vivartia

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Μέχρι την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η ιδιωτική τοποθέτηση (private placement) των μετοχών της Vιvartia από την Marfin Investment Group.

    Yπενθυμίζεται πως στις 26/10 είχε ανακοινωθεί πως η MIG θα διαθέσει τουλάχιστον το 12% της Vivartia, στο πλαίσιο του placement που θα διενεργήσει.Η διάθεση μετοχών προς στρατηγικούς και θεσμικούς επενδυτές θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικασίας του accelerated book building εντός της επόμενης εβδομάδας, με τιμή διάθεσης ανώτερη των 25 ευρώ. Bookrunner θα είναι η Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος.

    Στην επίσημη ανακοίνωσή της η MIG ανέφερε πως: "η ιδιωτική τοποθέτηση (private placement) των μετοχών της Vivartia σε στρατηγικούς και θεσμικούς επενδυτές αναμένεται να διενεργηθεί μέσω ταχείας διαδικασίας βιβλίου προσφορών (accelerated book building), το οποίο θα διαχειρισθεί ως Bookrunner η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος Ανώνυμη Εταιρεία εντός της επόμενης ημερολογιακής εβδομάδας. Ο αριθμός των μετοχών που θα διατεθούν θα ανέρχεται κατ΄ ελάχιστον σε ποσοστό 12% του συνόλου των μετοχών της Vivartia. Σύμφωνα με τις προηγηθείσες Ανακοινώσεις της MIG, η τιμή διάθεσης θα είναι ανώτερη των ευρώ 25".

     



    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ