21:35 18/11
Μετά την Chevron, και η Exxon Mobil στρέφει τα ραντάρ της στα assets της Lukoil
Οι δύο αμερικανικοί πετρελαϊκοί γίγαντες είναι μεταξύ των εταιρειών που εξετάζουν πιθανή αγορά περιουσιακών στοιχείων της Lukoil στο εξωτερικό.
Την υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή του έργου "Κατασκευή δικτύου διανομής και παροχετευτικών αγωγών φυσικού αερίου στην Αττική - Γ΄ Συμβατική περιοχή: Δυτική και Κεντρική Περιοχή", με την Εταιρεία Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) Αττικής, ανακοίνωσε η J&P-Άβαξ.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 29,7 εκατ. ευρώ
Σύμφωνα με την ανακοίνωση αντικείμενο του έργου είναι:
1. Η κατασκευή δικτύου διανομής φυσικού αερίου από πολυαιθυλένιο (ΡΕ) χαμηλής πίεσης έως 4 bar συνολικού μήκους περίπου 234,67 χλμ.
2. Η κατασκευή χαλύβδινου δικτύου φυσικού αερίου μέσης πίεσης 19 bar συνολικού μήκους 12,24 χλμ.
3. Η κατασκευή 13.728 παροχετευτικών αγωγών φυσικού αερίου για οικιακούς και μικρούς επαγγελματικούς πελάτες (Β2C) της ΕΠΑ Αττικής, καθώς και η κατασκευή παροχετευτικών αγωγών για μεσαίους και μεγάλους επαγγελματικούς και βιομηχανικούς πελάτες (B2B) της ΕΠΑ Αττικής.
Η διάρκεια της Σύμβασης είναι 36 μήνες.