Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 18-Οκτ-2007 20:44

    Προμέρισμα ύψους 0,32 ευρώ από Eurobank

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Τη διανομή προμερίσματος ποσού 0,32 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε να προτείνει το διοικητικό συμβούλιο της EFG Eurobank Ergasias A.E στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της τράπεζας που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου του 2007. Το προμέρισμα είναι κατά 10,3% από το περυσινό των 0,29 ευρώ ανά μετοχή.

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το διοικητικό συμβούλιο της Eurobank προχώρησε στην εν λόγω απόφαση κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του, βάσει των καθαρών κερδών της Τράπεζας κατά την περίοδο 1.1.2007-30.6.2007.

    Ο προσδιορισμός των δικαιούχων για τη λήψη του προμερίσματος, οι ημερομηνίες αποκοπής και πληρωμής θα ανακοινωθούν σύμφωνα με το νόμο, αφού οριστικοποιηθούν μετά από την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης. Εκτιμάται ότι ημέρα αποκοπής θα είναι η 22/11/2007 και πληρωμής η 3/12/2007.

    Υπενθυμίζεται ότι το προμέρισμα της χρήσης 2006, που καταβλήθηκε την 8.12.2006, ήταν 0,29 ευρώ ανά μετοχή, σε αναπροσαρμοσμένο αριθμό μετοχών, "λόγω των αυξήσεων του αριθμού των μετοχών μετά την Τακτική Γενική Συνέλευση της Τράπεζας της 3/4/07 και την Α΄ επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 2/8/07". 

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ