31/12 2025
Η Trump Media λανσάρει νέο κρυπτονόμισμα για τους μετόχους
Κάθε ένας από τους μετόχους της Trump Media θα λάβει ένα token ανά μετοχή. Ο Τραμπ είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρείας με μερίδιο 41%.
Δεν υπάρχει τίποτα προς ανακοίνωση αναφορικά με το ενδεχόμενο εξαγοράς της Cosmote από τον ΟΤΕ, επισημαίνει ο Οργανισμός σε απαντητική ανακοίνωση τού προς την Επιστολή Κεφαλαιαγοράς.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση σχετικά δημοσίευμα που αναφέρεται στο ενδεχόμενο εξαγοράς από τον ΟΤΕ του συνόλου των μετοχών της θυγατρικής εταιρείας του Cosmote με την μέθοδο της δημόσιας πρότασης "σας αναφέρουμε τα ακόλουθα: Η Διοίκηση του ΟΤΕ στο πλαίσιο παρουσιάσεων και συνεντεύξεων έχει αναφερθεί στο ενδεχόμενο εξαγοράς του υπολοίπου των μετοχών της Cosmote που δεν κατέχει σήμερα. Στην παρούσα στιγμή όμως δεν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση. Ο ΟΤΕ προβαίνει σε ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό όταν υπάρχει κάποιο γεγονός, που βάσει των κανονισμών του Χρηματιστηρίου και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρέπει να δημοσιοποιηθεί. Στην συγκεκριμένη περίπτωση κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει."