Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 31-Ιαν-2023 11:09

  Ελλάκτωρ: Εώς 31/3 οι αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για Άκτωρ - Τι απαντά για την πώληση του 25% του κλάδου ΑΠΕ

  ΕΛΛΑΚΤΩΡ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Αποδέκτης κοινής προσφοράς των εταιρειών Wade και Adamas για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της στη θυγατρική της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ έγινε ο Ελλάκτωρ, ξεκινώντας αποκλειστικές  διαπραγματεύσεις με τις εν λόγω εταιρείες.

  Σύμφωνα με εταιρική ανακοίνωση, η προσφορά υπόκειται στους συνήθεις όρους και προϋποθέσεις για συναλλαγές αυτού του είδους (συμφωνία επί των όρων της σύμβασης αγοραπωλησίας, παροχής εγγυήσεων  υπό όρους αμοιβαία αποδεκτούς και τελική έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο και την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας).

  Επισημαίνεται ακόμη ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε να παραχωρήσει στην WA&AD  περίοδο αποκλειστικότητας για τη διαπραγμάτευση και ολοκλήρωση της συμφωνίας έως και την 31.03.2023.

  Κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής, η εταιρεία θα προβεί σε πρόσληψη χρηματοοικονομικού συμβούλου, ο οποίος θα εκδώσει αιτιολογημένη γνώμη για το εύλογο και δίκαιο του τιμήματος και των όρων της συναλλαγής.

  Ως προς τα σχετικά δημοσιεύματα για την πώληση του 25% του κλάδου ΑΠΕ (η "Συμμετοχή"), η Εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στο πλαίσιο της ενεργού διαχείρισης του χαρτοφυλακίου επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που διαθέτει, εξετάζει διαρκώς επιλογές για τη βέλτιστη αξιοποίηση των περιουσιακών της στοιχείων. Η εταιρεία διευκρινίζει ωστόσο, ότι δεν έχει λάβει οιαδήποτε σχετική απόφαση.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ