Συνεχης ενημερωση
H Υβριδική γεννήτρια HEPS® της IDE συμμετείχε με επιτυχία στην τελική φάση της άσκησης AWE22 Sustain & Protect του Βρετανικού Στρατού. Η IDE συνεργάστηκε με τη Marshall Land Systems, με στόχο να παράσχουν στις εξασκούμενες μονάδες τα οργανικά μέσα παραγωγής, αποθήκευσης, διαχείρισης και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, που θα τους επέτρεπαν να μεγιστοποιήσουν το ρυθμό επιχειρήσεων, την ισχύ, την αυτονομία και προστασία, μέσω των δυνατοτήτων που προσφέρει η προηγμένη υβριδική τεχνολογία.
Επιπλέον, η υβριδική γεννήτρια HEPS® παρείχε πλήρη διαλειτουργικότητα με συμμετέχοντα Ρομποτικά και Αυτόνομα Συστήματα και επέτρεψε τη δυνατότητα εκτεταμένης "διαχείρισης υπογραφών" (signature management) στο θερμικό και ακουστικό φάσμα.
Η άσκηση AWE22 Sustain & Protect έδωσε στο Βρετανικό Στρατό τη δυνατότητα να εφαρμόσει νέες τεχνολογίες για να υποστηρίξει και να προστατεύσει μια δύναμη επιπέδου Ταξιαρχίας, σε απαιτητικές επιχειρήσεις εντός αστικού ιστού, βασιζόμενη σε πλειάδα ηλεκτρονικών συστημάτων και αισθητήρων που απαιτούν σταθερή και ανθεκτική παροχή ηλεκτρικής ισχύος.
Η σειρά προϊόντων Υβριδικών Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας HEPS® της IDE αποτελεί μια ολοκληρωμένη οικογένεια προηγμένων λύσεων παραγωγής και αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, προσαρμοζόμενες στις ανάγκες του χρήστη για πλειάδα στρατιωτικών εφαρμογών, που συμβάλουν στην αύξηση της μαχητικότητας των Ενόπλων Δυνάμεων, την ενίσχυση της επιβιωσιμότητας προσωπικού και εξοπλισμού, τη σημαντική μείωση του κόστους χρήσης και των απαιτήσεων εφοδιασμού - υποστήριξης.
-
13:14 Γ. Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας δεν έχει βάλει στον ελληνικό λαό το δίλημμα "Τσίπρας ή Μητσοτάκης"
-
12:52 Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία στην Αττική - Ποια καταστήματα δεν θα ανοίξουν
-
12:37 Νέες προκλήσεις από Ακάρ: Η Ελλάδα ονειροπολεί και μας κατηγορεί ανήθικα
-
12:23 Μ. Βέμπερ: Ανάγκη για συσπείρωση της ΕΕ με τις ΗΠΑ
-
12:14 Στέλιος Πέτσας: Προσανατολιζόμαστε στο να μείνουν κλειστά τα σχολεία
-
12:05 Bloomberg: Ο Μπάιντεν περίμενε την κατάλληλη στιγμή πριν ρίξει το κινεζικό μπαλόνι
-
12:00 Πακέτο μέτρων ύψους έως 1 δισ. ευρώ πριν από το Πάσχα
-
11:42 Γιατί σταμάτησε η ανάκαμψη των ομολόγων στην Ευρώπη
-
11:39 Κ. Μπακογιάννης για κακοκαιρία: "Πρώτη μας έγνοια οι άστεγοι, οι ηλικιωμένοι, οι μοναχικοί"
-
11:31 Ν. Αναστασιάδης: Τερματίζω 43 χρόνια ενεργού εμπλοκής στην Πολιτική με ανάμεικτα συναισθήματα
-
Πότε και πώς θα είναι έτοιμο το νέο γήπεδο του ΠΑΟ
-
Το Πεκίνο καταδικάζει την κατάρριψη του κινεζικού μπαλονιού
-
Ο Τάσος Τέλλογλου μιλάει στο TheTOC: Το κινητό του Τσίπρα ελέγχθηκε για υποκλοπή, αλλά δεν βρέθηκε τίποτα
-
Ηandelsblatt: Τα τανκς για την Ουκρανια πρέπει να περάσουν από τη Γερμανία - αλλά σε ποιους δρόμους και γέφυρες;
-
Οι πραγματικοί λόγοι πίσω από τις δεκάδες χιλιάδες απολύσεις στην Big Tech - Ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης
-
Η Ελλάδα έτοιμη να ζήσει χωρίς ρωσικό αέριο το 2027
-
Έρχονται τα κίνητρα για το σκανάρισμα αποδείξεων
-
Κακοκαιρία Βarbara: "Χιονοκαταιγίδα" στα βόρεια προάστια, το έχει στρώσει για τα καλά - Πού έχουν κλείσει δρόμοι
-
Πυρετός προκρατήσεων για τη φετινή τουριστική σεζόν
-
Υδρογονάνθρακες: Η παρουσία της Chevron στην Ανατολική Μεσόγειο
-
Το Πεκίνο καταδικάζει την κατάρριψη του κινεζικού μπαλονιού (19)
-
Οι πραγματικοί λόγοι πίσω από τις δεκάδες χιλιάδες απολύσεις στην Big Tech - Ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης (19)
-
Η Ελλάδα έτοιμη να ζήσει χωρίς ρωσικό αέριο το 2027 (10)
-
Ηandelsblatt: Τα τανκς για την Ουκρανια πρέπει να περάσουν από τη Γερμανία - αλλά σε ποιους δρόμους και γέφυρες; (8)
-
"Μητέρα των μαχών" η κάλπη της απλής αναλογικής (5)
-
Χάνει η Ευρώπη το "τρένο" της Τεχνητής Νοημοσύνης; (4)
-
ΣΥΡΙΖΑ: Στόχος να "κλειδώσει" το ποσοστό των εκλογών του 2019 (4)
-
Κακοκαιρία Βarbara: "Χιονοκαταιγίδα" στα βόρεια προάστια, το έχει στρώσει για τα καλά - Πού έχουν κλείσει δρόμοι (3)
-
Bloomberg: Ο Μπάιντεν περίμενε την κατάλληλη στιγμή πριν ρίξει το κινεζικό μπαλόνι (2)
-
Πακέτο μέτρων ύψους έως 1 δισ. ευρώ πριν από το Πάσχα (2)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
