Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 30-Νοε-2022 21:43

  Η Χριστίνα Μαργέλου (Eurobank) στη λίστα Top 10 in ship finance 2022

  Η Χριστίνα Μαργέλου (Eurobank) στη λίστα Top 10 in ship finance 2022
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στη λίστα των 10 προσωπικοτήτων με τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως στον κλάδο της ναυτιλιακής χρηματοδότησης της Lloyd's για το 2022 περιλαμβάνεται η επικεφαλής της Μονάδας Shipping της Eurobank, Χριστίνα Μαργέλου, ως αποτέλεσμα των υψηλών επιδόσεων της Τράπεζας στις χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων του ναυτιλιακού τομέα. 

  Διατηρώντας ένα ισχυρό ναυτιλιακό χαρτοφυλάκιο, που στο τέλος του 2021 ανήλθε σε 3,3 δισ. δολ., ενώ διατηρείται σε σταθερά υψηλά επίπεδα και το 2022, η Eurobank ηγείται του ελληνικού τραπεζικού συστήματος στις ναυτιλιακές δανειοδοτήσεις. 

  Στις top 100 πιο επιδραστικές προσωπικότητες παγκοσμίως στον τομέα της ναυτιλιακής χρηματοδότησης, η Lloyd's ξεχώρισε μόλις 10, ανάμεσά τους και την Χρ. Μαργέλου, τη μόνη Ελληνίδα που ανήλθε στη δεκάδα! 

  Η Χριστίνα Μαργέλου βρίσκεται από το 2014 στο "τιμόνι" της Μονάδας Shipping της Eurobank και διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ναυτιλίας. Σε συνεργασία με μια έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα στελεχών παρακολουθούν όλες τις δραστηριότητες στη ναυτιλιακή αγορά υπογραμμίζοντας τη σημασία της εμπιστοσύνης και στήριξης των καλών πελατών σε δύσκολες στιγμές. Σύμφωνα με την Χρ. Μαργέλου, στην παρούσα φάση η Τράπεζα εστιάζει σε μοντέρνα, eco πλοία νεότερης ηλικίας και νεότευκτα, καθώς οι Έλληνες ανανεώνουν τους στόλους τους προκειμένου να πληρούν τους νέους κανονισμούς ενεργειακής απόδοσης.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ