Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 29-Νοε-2022 12:37

  ΟΤΕ: Ο Κωνσταντίνος Γκράβας νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ

  ΟΤΕ: Ο Κωνσταντίνος Γκράβας νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το διοικητικό συμβούλιο του ΟΤΕ όρισε ως νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ τον κ. Κωνσταντίνο Γκράβα, σε αντικατάσταση της παραιτηθείσας με ισχύ από 14-11-2022 ανεξάρτητου μέλους κας Catherine De Dorlodot, για το διάστημα μέχρι την επόμενη Γενική Συνέλευση των Μετόχων.

  Κατόπιν των ανωτέρω, η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας έχει ως εξής:

  1. κ. Mιχαήλ Τσαμάζ, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό μέλος
  2. κ. Eelco Blok, Αντιπρόεδρος, Ανεξάρτητο - Μη εκτελεστικό μέλος
  3. κ. Daniel Daub, Μη εκτελεστικό μέλος
  4. κα. Melinda Szabo, Μη εκτελεστικό μέλος
  5. κα. Kyra Orth, Μη εκτελεστικό μέλος
  6. κα. Yvette M. Dominique Leroy, Μη εκτελεστικό μέλος
  7. κ. Δημήτριος Γεωργούτσος, Ανεξάρτητο - Μη εκτελεστικό μέλος
  8. κ. Κωνσταντίνος Γκράβας, Ανεξάρτητο - Μη εκτελεστικό μέλος
  9. κ. Γρηγόριος Ζαριφόπουλος, Μη Εκτελεστικό μέλος
  10. κ. Χαράλαμπος Μαζαράκης, Εκτελεστικό μέλος

  Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου διαρκεί μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων που θα πραγματοποιηθεί το έτος 2024 (πλην της θητείας του κ. Κ. Γκράβα, η οποία, όπως προαναφέρθηκε, διαρκεί μέχρι την επόμενη Γενική Συνέλευση των Μετόχων).

  Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε τον κ. Κ. Γκράβα, με την ιδιότητα του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, ως μέλος των Επιτροπών του Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι της Επιτροπής Ελέγχου και της Επιτροπής Αποδοχών & Υποψηφιοτήτων.

  Η σύνθεση της Επιτροπής Ελέγχου, μετά τη συγκρότησή της σε Σώμα, έχει ως εξής: κ. Eelco Blok (Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ̶Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, Πρόεδρος), κ. Δημήτριος Γεωργούτσος (Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ., Μέλος) & κ. Κωνσταντίνος Γκράβας (Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ., Μέλος). Η θητεία των μελών της Επιτροπής Ελέγχου ταυτίζεται με τη θητεία τους ως μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

  Η σύνθεση της Επιτροπής Αποδοχών & Υποψηφιοτήτων έχει ως εξής: κ. Eelco Blok (Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ̶Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, Πρόεδρος), κα. Kyra Orth (Μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ., Μέλος) & κ. Κωνσταντίνος Γκράβας (Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ., Μέλος). Η θητεία των μελών της Επιτροπής Αποδοχών & Υποψηφιοτήτων ταυτίζεται με τη θητεία τους ως μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ